Gastouderbureau Roodkapje

Aanbod van gastouders

Wij zijn achter de schermen hard aan het werk om een nieuw online bemiddelingssysteem voor je te ontwikkelen.
Tot die tijd is ons vertrouwde prikbord de plaats om zelf een vacature voor een gastouder te plaatsen of te reageren op een oproep van een gastouder

Hieronder zie je een overzicht van gastouders die nog ruimte hebben om een of meerdere gastkinderen te kunnen opvangen.

Ben je een geregistreerde gastouder en ook op zoek naar gastkinderen en/of een gezin?  
Dan kun je ook een gratis oproep plaatsen door onderaan deze pagina uw gegevens achter te laten.
Uw persoonsgegevens worden niet zichtbaar, enkel uw woonplaats en de korte oproep.

Bent u als ouder op zoek naar een geregistreerde gastouder en staat er in onderstaand overzicht geen oproep in uw regio of woonplaats?
Hier kunt u uw gratis oproep plaatsen.

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met ons.
 

 

Vacature overzicht

PlaatsMaarssen
OpvangdagenAantal uren: (Ochtend / Middag / Avond)
Maandag0 / 0 / 0
Dinsdag5 / 5 / 0
Woensdag5 / 5 / 0
Donderdag5 / 5 / 0
Vrijdag0 / 0 / 0
Zaterdag0 / 0 / 0
Zondag0 / 0 / 0
 
Flexibel
In overleg
 
Is bereid om km te rijden naar het adres van de gastouder
Waar wordt opgepastbij gastouder
 
Motivatie:
 
gastouderlocatie:
Ik ben Suzanne en 41 jaar. Naast mijn eigen kinderen van inmiddels 12 en 4 jaar (2007 en 2015) werk ik sinds 2015 als gastouder , met ontzettend veel plezier.
Vol enthousiasme werk ik vanaf november 2015 als gastouder, en doe dat met heel veel plezier. Ik ben een vrij flexibele, actieve, lieve en gezellige gastouder die graag een warme en veilige plek bied aan kinderen van 0 t/m 4 jaar en eventueel tot 12 jaar. Ouders moeten met een gerust hart naar hun werk gaan en de kinderen moeten zich veilig , vrij en thuis voelen bij mij.
Dag indeling; Ik heb een duidelijke dagindeling. Allereerst hebben de baby’s hun eigen ritme dat ik volg. We starten met vrij spelen als de kinderen worden gebracht en daarna brengen we mijn zoontje Finn van nu 4 jaar, naar school. Thuis nog even spelen of buiten gevolgd door fruit eten, gevolgd door een activiteit. We lunchen en daarna gaan sommige kindjes naar bed. Ik ga met de grotere kindjes iets leuks doen. We halen de kindjes weer uit school en gaan lekker buiten spelen als het weer het toe laat. Uiteraard kijk ik altijd naar de behoefte en de wensen van de kindjes en de ouders.
Communicatie ouders; Er is altijd een overdracht tijdens de haal en breng momenten. Als de ouders het leuk vinden hou ik een schriftje bij voor de kinderen. Ik vind dat ook een handig communicatiemiddel en het is de perfecte manier om leuke momenten van de dag vast te leggen. Ook app ik foto’s door als de ouders daar toestemming voor geven.
Binnen spelen; We knutselen regelmatig. Bij het knutselen volg ik de seizoenen en feestdagen. Ik heb voldoende speelgoed wat voor elke leeftijd uitdagend is. Voorlezen doe ik ook graag aan de kinderen, aan tafel tijdens de eet en drinkmomenten of lekker op de bank. Dansen in de kamer op muziek of even, als rustmomentje, tv kijken doen we ook wel. Tv kijken niet te lang en uiteraard naar leeftijd geschikte filmpjes.
Buitenspelen; We spelen elke dag buiten (Mits het niet de hele dag regent) De kinderen kunnen in de achtertuin spelen of in de speeltuin die vlak naast ons huis ligt. Het is trouwens doodlopend , dus alleen voetgangers en een fiets passeert af en toe. Ook woon ik vlak bij een fijn park met een leuke kinderboerderij.
Voeding; We eten bruin brood, vers fruit en zoveel mogelijk gezonde tussendoortjes, maar ook wel eens een koekje of chocolaatje. Soms een keertje pannenkoeken of een broodje knakworst.
Slapen; De kindjes slapen in hun eigen bedje in een aparte slaapkamer voor mijn opvang. Ik ben voorzien van beddengoed . Het kind neemt wel zelf zijn eigen slapzakje en knuffeltje mee, dat voelt veilig.
Feesten; Met alle feestdagen doen we bijpassende activiteiten en maken leuke knutsels. Met sinterklaas maak ik er echt een groot feest van. We maken wat leuks en meestal heeft de SINT tijd om te komen en dan komen alle ouders mee. Een drankje en hapje en een persoonlijk praatje van de sint en cadeautjes horen daarbij.
Met kerst eten we wat feestelijker en maken we een mooie knutsel.
Met pasen gaan we eieren zoeken en eten we een paaslunch. De verjaardagen van de kinderen sla ik natuurlijk ook niet over. We zingen, maken muziek en heb een feestmuts en natuurlijk een cadeautje en we eten wat lekkers. Als de ouders het leuk vinden mag het kindje ook trakteren.

Bij mij thuis hebben we 1 poes als huisdier.
Ik ben heb de volgende studies gedaan.
1.MBO-2 helpende Zorg en Welzijn (specialisatie gastouders)
2.training actie-reactie en communicatie patronen
3.training taal en interactievaardigheden kinderen voor gastouders
4.training spelenderwijs ontwikkelen 
Wenst u contact op te nemen met deze persoon bel of mailt u dan naar Gastouderbureau Roodkapje.
E-mail: vogo@archief.gastouderbureauroodkapje.nl

Telefoonnummer: 0497-381345
Wij brengen u dan in contact met deze persoon.
 
Terug naar overzicht
 

Aanbod

Naam *
Straat *
Huisnummer *
Postcode *
Plaats *
Telefoonnummer *
Email *
Geboortdatum *
 
Opvangdagen   Aantal uren
Maandag   Ochtend: Middag: Avond:
Dinsdag   Ochtend: Middag: Avond:
Woensdag   Ochtend: Middag: Avond:
Donderdag   Ochtend: Middag: Avond:
Vrijdag   Ochtend: Middag: Avond:
Zaterdag   Ochtend: Middag: Avond:
Zondag   Ochtend: Middag: Avond:
Flexibel  
In overleg  
 
Heeft plaats voor kinderen.
Ik ben bereid om km te rijden naar het oppasadres.
Waar wilt u oppassen?
 Bij vraagouder(s)    
 Bij mij thuis (gastouder)    
   
    Heeft u zelf kinderen?
    Heeft u ervaring met oppassen?
    Rookt u?
    Rookt uw partner?
 
   

We gebruiken technologieën, zoals cookies, om inhoud en reclame aan te passen, om socialemediafuncties te bieden en om het verkeer op de website te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze website met onze vertrouwde socialemedia-, reclame- en analysepartners. Zie voor details het privacy beleid.
Akkoord